Consultor Comercial especialitzat en Selecció i ETT
Fecha Publicación:
04/12/2023 0:00:00
Población:
BARCELONA
Oferta:
3
Número de Vacantes:
1
Horario:
Complert
Descripción:
Aquesta ES UNA BONA FEINA PER TU SI,
Sempre se t’han donat be les vendes: Aconsegueixes relacions comercials a llarg termini.
Les teves capacitats i coneixements et permeten assessorar i acompanyar al client en l’assoliment dels seus objectius en l’àrea de persones.
Ets una persona positiva, treballadora i persistent: Saps que amb habilitat, feina i persistència s’assoleixen la majoria dels reptes, i no et deixes vèncer fàcilment per un no, o per les circumstàncies.
Estàs segur/a de tenir la capacitat i l’empenta de presentar Tempjob a nous Clients i de que ens facin confiança.
Descripción
Funciones
TempJob ETT es una empresa de serveis de Treball Temporal i Selecció de Personal amb més de 30 anys de presència en el mercat.
Som un equip de professionals que compartim valors que apliquem a totes les persones amb les que ens relacionem. El nostre eslògan resumeix aquests valors i configura la nostra guia ètica: EL VALOR SÓN LES PERSONES.
Treballem amb sistemes de qualitat i millora contínua, i tenim la vocació de ser i estar entre els millors.
Les tasques més habituals seran les següents,
- Prospecció Comercial, fent telemàrqueting, porta freda, contactes per LinkedIn, per tal d’aconseguir reunions concertades amb empreses, tenint en consideració criteris d’activitat, nº de treballadors, i qualitat dels llocs de treball.
- Reunions concertades amb Directors de l’Àrea de Persones, Responsables de Desenvolupament, Caps de Departament, Gerents o Propietaris de Pimes i Grans Empreses, per presentar Tempjob, conèixer les possibles necessitats actuals i futures i les peculiaritats que ens ajudaran a entendre millor al Client.
- Calcular i preparar ofertes de Serveis de Treball Temporal i Selecció de Personal, adaptades al perfil del Client i tancar la venda.
- Trucades i visites de manteniment amb la periodicitat acordada.
En resum, la teva missió serà ajudar-nos a créixer, donant-nos a conèixer i guanyant la confiança de Directors de l'Àrea de Persones, Responsables de Selecció i Desenvolupament, Gerents, Propietaris, Caps de Departament...moltes empreses cerquen o cercaran properament un proveïdor estable i de confiança en serveis de Treball Temporal i Selecció de personal, i volem ser-hi presents.

Retribució a convenir en funció del teu perfil professional.

Contracte: Indefinit

Important: Dona't da'lta com a candidat/a a www.tempjob.es i adjunta una carta de motivació i un CV el més detallat possible.
Inscríbete
Volver a ofertas


TempJob Treball Temporal Barcelona
C/ Consell de Cent 333 8º 08007
Barcelona
93 323 92 00

DELEGACIONES
SABADELL · Rambla, 207, 3ra 2a - 08202 | 93 715 61 20
HOSTALRIC
Ambito nacional

Versión v24:
V. 20230228
Si continua navegando, entendemos que acepta el uso de cookies. Más información.
Aceptar